Onsdagstur: Ask - Haugland - Ask

Fellestur

Dato
26. januar kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte på p-plass ved Tranetjørna ved Ask kl 1830

Varighet: 1,5-2 timer

Beskrivelse av turen: Vi følger grusvei fra Tranetjørna ved Ask, forbi Fjellvatnet videre langs Loneelva. Grusveien ender ved Haugland. Der snur vi og går samme vei tilbake.

Utstyr: Turen går på grusvei, ta på godt skotøy og kle deg etter været. Husk hodelykt. Det kan også være lurt med brodder om glatt føre.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding grunnet covid-19 og eventuell smittesporing. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag generelt og for denne turen spesielt.  

Parkering: På p-plass ved Tranetjørna ved Ask.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Ask - Haugland - Ask

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i ...

Kontaktinformasjon:

  • Linda Kleppe
  • Tlf. 90771027

Turleder:

  • Linda Kleppe