Ski og/eller isklatresamling

Fellestur

Fra dato
29. november 2019 kl. 17:00
Til dato
1. desember 2019 kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Isklatring, Klatring, Skikjøring, Dntfjellsportbergen
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
831
Dette arrangementet er over!

Desember er ofte en fin måned for dem som liker ski og isklatring. Det er som regel gode forhold for en av delene!
Vi holder av datoen, men venter med å avgjøre sted til det nærmer seg og vi kan se forholdene an. Om det er supre skiforhold satser vi på topptur eller anlegg. Hvis det er begrenset med god snø satser vi på isklatring. Kanskje er det til og med er mulig med begge deler på en dag for dem som ønsker det.

Dato: 29. november.-01.desember

Avreise: Oppmøte Nygårdstangen kl 17.00. Tentativ kjøretid 3-4 timer.

Retur: Etter tur søndagen, tilbake i Bergen i 21-tiden.

Turbeskrivelse: Vi kjører til hytten på fredag kveld. Dersom noen ikke har teamet opp kommer vi nok til å forsøke det på forhånd slik at man kan koordinere litt utstyr, ellers blir siste sjanse at vi på fredag kveld tar en gjennomgang av hva de forskjellige gruppene har tenkt seg på lørdagen.
Lørdag gjennomfører alle tur etter plan og forhold før vi møtes i basecamp for sosialt på kvelden (kan bli veldig sent på kvelden for dem som har lange, ambisiøse prosjekter) og planlegging av søndagens turer. Søndag drar vi igjen på tur i grupper (kan være ulike grupper om man har omgruppert lørdagskvelden) før retur til Bergen. 

Krav til deltakere: Det blir ikke turledelse på turen og alle som skal klatre is må ha nødvendig kompetanse til å gjøre det på egenhånd.

Mat: Vi satser på felles middag fredag og lørdag. Alle må ta med frokost, lunsj og snacks selv. Gi beskjed om allergier ved påmelding!

Overnatting: Vi satser på å overnatte i hytte.

Utstyr: Alle må ta med utstyr for isklatring og/eller ski. Om det blir ski må alle ha spade, søkestang og sender/mottaker. 

Pris: medlem 900,- , ikke-medlem 1200,- . Inkluderer felles middag fredag og lørdag samt overnatting i hytte. Transport må hver enkelt dekke selv.

Vilkår: Les generelle vilkår her

Spørsmål? Kontakt turkoordinator Endre Rieber Sommersten på tlf.976 66 550. Gjelder det påmelding ta kontakt med administrasjonen på epost bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 21

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

 

Ski og/eller isklatresamling

Desember er ofte en fin måned for dem som liker ski og isklatring. Det er som regel gode forhold for en av delene! Vi holder av datoen, men venter med ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Endre Rieber Sommersten
  • Cathrine Horn