Programslipp DNT fjellsport Bergen

Annet

Dato
4. juni kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Annet, , Programslipp
Arrangør
DNT fjellsport Bergen
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne kvelden slipper vi programmet for sensommeren/høsten 2020. Vi lover tradisjonsrike turer i skjønn forening med nye saftige turer på programmet. Vi oppfordrer turledere, turdeltakere, nye og gamle til å møte opp og bli med på en kveld i fjellsportens tegn.

Begivenheten vil foregå i en gapahuk rett ovenfor Skomakerdiket. GPS-koordinatene er her, og for de som fremdeles er usikker på hvor det er, eller for dere som bare vil slå følge med noen, så kan dere bli med på hverdagsturen som går nettopp til gapahuken og programslippet. For påmelding til Hverdagstur, følg denne linken: https://www.dnt.no/aktiviteter/122396/884170/ . Vi byr på noe søtt, ta gjerne med egen termos med kaffe/te om du ønsker det!

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle deltakere vil bli bedt om å holde 1 meter avstand til andre som ikke er i samme husstand. 

Programslipp DNT fjellsport Bergen

Denne kvelden slipper vi programmet for sensommeren/høsten 2020. Vi lover tradisjonsrike turer i skjønn forening med nye saftige turer på programmet. Vi oppfordrer turledere, turdeltakere, nye og gamle til å ...