Basecamp Voss

Dette arrangementet er over!

BC Voss har base på Bømoen leir like ved Raundalselva. Herfra kan man nå de ulike dalførene rundt Voss for dagsturer, og deltakerne kan bli med på spennende toppturer i trygge rammer. 

Vi kjører til Voss fredag ettermiddag og går på toppturer etter forholdene lørdag og søndag. Det blir arrangert flere ulike turer med ulik vanskelighetsgrad hver dag. Turene er inkludert i deltageravgiften og uten forhåndspåmelding. Turmål blir annonsert på selve campen.

Lørdag kveld blir det sosialt samvær med foredrag eller bildevisning. På søndag returnerer vi til Bergen.

Fysisk gradering: Middels til krevende, avhengig av hvilken tur man er med på. Dagsetapper på ca. 600 til 1000 høydemeter i moderat til høyt tempo. Passer for deg som er vant til å gå med sekk og er i normalt god form. 

Teknisk gradering: Enkelt til utfordrende (KAST klasse 1 til 2). 

For å lese mer om fjellsportgraderingen, se https://bergen.dntfjellsport.no/gradering.

Avreise: Privatbiler fra Nygårdstangen fredag 05. mars. Forventet oppmøte klokka 17.00. Vi er avhengig av privatbiler til transport og en egen epost om transport blir sendt ut før avreise. 

Retur: Søndag kveld 07. mars

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Personlig bekledning, telemark- eller randonne-utstyr med feller, skredsøker, søkestang, spade, ellers det man måtte trenge for lange dagsturer på topptur. Husk innesko/tøfler til bruk på kveldstid.

Basisferdigheter: Dette er en basecamp hvor erfaring med toppturer ikke er påkrevd, men du bør kunne stå på ski komfortabelt i røde alpinløyper.  

Korona: Turene må tilpasses de til enhver tid gjeldene smitteverntiltak bestemt av FHI og DNT.  For utfyllende informasjon se  https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

Mat: Alle måltid er inkludert i påmeldingsavgiften. Gi beskjed i infofeltet om du har allergier som må tas hensyn til!

Pris:  Prisen for campen inkluderer:

  • Tilbud om turer med turleder
  • Overnatting 2 netter på Bømoen leir. Leiren har dyner og puter - ta med sengetøy eller lakenpose/sovepose
  • Middag fredag og lørdag
  • Frokost med niste lørdag og søndag
  • Foredrag lørdag kveld

Vilkår:  Se generelle vilkår. Turen er primært for voksne, nedre aldersgrense 16 år.

Kart: Kart og annet turutstyr kan en kjøpe i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer.  

Spørsmål om påmelding? Ta kontakt med administrasjonen bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Basecamp Voss

BC Voss har base på Bømoen leir like ved Raundalselva. Herfra kan man nå de ulike dalførene rundt Voss for dagsturer, og deltakerne kan bli med på spennende toppturer i ...