Kvessing av skiformen

Fellestur

Fra dato
3. desember 2021 kl. 16:00
Til dato
5. desember 2021
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dntfjellsportbergen, Dntfjellsport,
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Hardangervidda, Jotunheimen, Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
845
Dette arrangementet er over!

Denne helgen krysser vi fingrene for gode forhold i Myrkdalen, og vier helgen til kvessing av skiformen og finpuss av teknikken før vinteren slår inn for fullt. Det blir ingen instruksjon, men vi legger opp til at vi hjelper hverandre å bli bedre på ski enten i eller utenfor løype. Det blir ingen turledelse i anlegget, vi deler oss bare inn i grupper etter ønsker for dagen og satser på mengdetrening.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

Vanskelighetsgrad: Turen blir arranger som en samling og innebærer at gradering vil være avhengig av turene/aktivitetene som deltakerne legger opp til på egen hånd. 

Avreise: Oppmøte Nygårdstangen kl 17.00 så kjører vi dit vi skal, tentativt 3-4 timer.

Retur: Avreise etter skidag på søndagen, ca. kl 16.00 med ankomst Bergen i 20-tiden

Turbeskrivelse: Vi drar opp på hytten fredag kveld og starter lørdagen med første heis. Vi deler oss opp i grupper og kjører hele dagen i og utenfor løypen (evt. går topptur for dem som heller vil det). Gjennom dagen oppfordres alle til å følge med på hverandres teknikk for å komme med innspill eller evt. lære ved å se hva andre gjør. Om noen vil kan man samarbeide om å filme hverandre for å se egen stil. Lørdag kveld blir det middag og hyggelig prat på hytten. Søndag blir da capo av lørdagen før vi returnerer til Bergen etter endt dag.

Værforbehold: Merk at det er forbehold om vær og føre. Det kan bli aktuelt å flytte turen til f.eks. Hemsedal eller Røldal.

Mat: Vi kjøper inn felles middag til lørdag. Alle tar med frokost, lunsj og snacks selv. Gi beskjed om allergier ved påmelding!

Overnatting: Vi overnatter i hytte(r)

Utstyr: Alle må ha skiutstyr, fortrinnsvis telemark- eller alpinski, eller snowboard. Dersom man ønsker å kjøre utenfor løype må man ha spade, søkestang og sender/mottaker. Ta også med sengetøy/lakenpose og håndkle.

Pris: Middag lørdag, samt overnatting er inkludert i prisen. Transport og heiskort dekker hver enkelt selv. Kjøring deles på alle i bilen.

Generelle vilkår: Les generelle vilkår her.

Spørsmål? Kontakt administrasjonen på bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Medlemskap i DNT
Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

 

Kvessing av skiformen

Denne helgen krysser vi fingrene for gode forhold i Myrkdalen, og vier helgen til kvessing av skiformen og finpuss av teknikken før vinteren slår inn for fullt. Det blir ingen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Endre Rieber Sommersten
  • Cathrine Horn