Avlyst Ski og/eller Isklatresamling

Fellestur

Fra dato
17. desember 2021 kl. 17:00
Til dato
19. desember 2021 kl. 21:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Skikjøring, Dntfjellsportbergen, Isklatring, Klatretur,
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
847
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Desember er ofte en fin måned for dem som liker ski og isklatring. Det er som regel gode forhold for en av delene!
Om det er supre skiforhold satser vi på topptur eller anlegg. Hvis det er begrenset med god snø satser vi på isklatring. Kanskje er det til og med er mulig med begge deler på en dag for dem som ønsker det.

Dato: 17-19 desember 2021

Avreise: Fra Bergen sentrum til Hemsedal. Tentativ kjøretid 3-4 timer.

Retur: Etter tur søndagen, tilbake i Bergen i 21-tiden.

Turbeskrivelse: 
Vi kjører til hytten på fredag kveld. Dersom noen ikke har teamet opp kommer vi nok til å forsøke det på forhånd slik at man kan koordinere litt utstyr, ellers blir siste sjanse at vi på fredag kveld tar en gjennomgang av hva de forskjellige gruppene har tenkt seg på lørdagen.

Lørdag gjennomfører alle tur etter plan og forhold før vi møtes i basecamp for sosialt på kvelden (kan bli veldig sent på kvelden for dem som har lange, ambisiøse prosjekter) og planlegging av søndagens turer. 

Søndag drar vi igjen på tur i grupper (kan være ulike grupper om man har omgruppert lørdagskvelden) før retur til Bergen. 

Krav til deltakere: Det blir ikke turledelse på turen og alle som skal klatre is må ha nødvendig kompetanse til å gjøre det på egenhånd.

Mat: Vi satser på felles middag og dessert lørdag. Alle må ta med middag fredag og frokost, lunsj og snacks selv. Gi beskjed om allergier ved påmelding!

Overnatting: Vi satser på å overnatte i hytte.

Utstyr: Alle må ta med utstyr for isklatring og/eller ski. Om det blir ski må alle ha spade, søkestang og sender/mottaker. 

Pris inkluderer felles middag + dessert lørdag samt overnatting i hytte. Transport må hver enkelt dekke selv.

Vilkår: Les generelle vilkår her

Spørsmål? Kontakt turkoordinator Maria Bratteli på tlf. 988 91 726. Gjelder det påmelding ta kontakt med administrasjonen på epost bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 21

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maria Bratteli Jonsson
  • Dan Jørgen Sørheim