Hverdagstur i Stoltzen x 2

Fellestur

Dato
21. september kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Fjellsport
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Hverdagstur med DNT fjellsport Bergen! 

DNT fjellsport Bergen følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av turen. Alle deltakere vil bli bedt om å holde 1 meter avstand til nestemann i turfølget. Det vil ikke være anledning til å delta på Hverdagstur uten påmelding i forkant. 

Ukens Hverdagstur: Går til Stoltzekleiven og vi legger opp til to runder i trappene. Vi møtes i bunnen av Stoltzen kl.17.00. Alle går raskt / jogger i eget tempo til topps. Retur tilbake til start før vi tar en ny runde opp Stoltzen (første retur gjerne via Skredderdalen og andre retur via Munkebotn).  

Generelt om Hverdagsturer: Turene er som oftest på tirsdager og skal være en sosial møteplass for de som er i fjellsportmiljøet og de som ønsker å bli kjent med fjellsportmiljøet. Hverdagsturene er som oftest joggeturer til en fjelltopp med utgangspunkt i sykkelavstand fra Bergen sentrum, men vi drar gjerne lengre for en skitur eller lignende, dersom forholdene tillater det.

Hverdagsturene er organisert av en turkoordinator, og det er ikke lagt opp til at disse turene har godkjent turleder. Dette betyr at deltagere på hverdagsturene må ta ansvar for seg selv og sin egen sikkerhet. Denne uken møter du Cathrine (483 50 519) som koordinator. 

Utstyr: Ta med klær etter vær og gjerne noe å drikke. 

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10