Klatresamling i Øygarden

Arrangement

Fra dato
24. juni kl. 16:00
Til dato
26. juni
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
835
Dette arrangementet er over!

Denne helgen ønsker vi å få med flest mulig nye så vel som gamle fjellsportere på tur. Dette blir en sosial klatresamling i Øygarden der vi utforsker klatrefelt med muligheter for både klatring på egne sikringer og sportsklaring.

Turbeskrivelse: Fredag ettermiddag kjører vi fra Bergen til et av klatrefeltene på Sotra. Lørdag og søndag fordeler vi oss på aktuelle klatrefelt avhengig av ønsker. Vi bruker dagene til klatring. Kanskje blir det også muligheter for bading? Fredag og lørdag kveld blir det grilling og hyggelig samvær på campingen. Retur til Bergen søndag ettermiddag.

Overnatting: Overnatting i telt på Skogtun camping på Sotra.

Mat: Ta med all egen mat og drikke. Vi planlegger felles grilling fredag og lørdag kveld på campingen. 

Utstyr: Ta med eget klatreutstyr og tau, telt, sovepose, liggeunderlag, varme klær og det du ellers behøver for klatring og camping. Det kan være lurt å ta med myggspray.

Krav til deltakere: Dette er en samling uten instruktør, turleder og uten opplæring i utendørs klatring.  Hvert enkelt taulag/ deltaker har ansvar for egen sikkerhet ved klatring og å velge klatreruter i henhold til sin egenkompetanse. Deltakere må ha kompetanse til å klatre trygt utendørs. 

Deltakeravgift: Deltakeravgift inkluderer teltavgift på campingen, og utstyr til grilling. Klatresamlingen er støttet av Erling Bjørstads stiftelse.

 

Klatresamling i Øygarden

Denne helgen ønsker vi å få med flest mulig nye så vel som gamle fjellsportere på tur. Dette blir en sosial klatresamling i Øygarden der vi utforsker klatrefelt med muligheter for ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no