Besteforeldretur på Fløyen

Fellestur

Dato
26. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skomakerdiket, Besteforeldre, Besteforeldretur, Brushytten
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
722
Dette arrangementet er over!

Ta med deg barnebarna, og bli med Barnas Turlag på besteforeldretur på Fløyen.  Målet for turen er å være sammen med andre på tur, leke å ha det gøy!  

Oppmøtested: klubbhuset på Skansemyren
Oppmøtetid: kl. 11


Vi møtes på Skansemyren og starter turen med ferdaråd og blir litt kjent. Sammen finner vi veien til Skomakerdiket hvor vi har leirplass. Her lager vi bål og griller og koser oss. Området innbyr til masse lek og spennende opplevelser. Ta gjerne med en spikkekniv om du har,  og det dere ønsker å grille. Turleder vil ha med seg en sekk med ved som vi fordeler i sekkene våre. Vi avslutter turen ved Skomakerdiket

Husk: Ta med ekstra varme klær og rumpeakebrett hvis der er litt snø

Passer for: Besteforeldre/reservebesteforeldre med barn over 5 år.

Påmelding: Arrangementet er gratis, men krever påmelding (husk å bekrefte påmeldingen til slutt, du skal motta en automatisk mail om påmelding).
Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.
På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Wenche Strømme