Vintertur til Alexander Grieg-hytten (7-12 år)

Fellestur

Fra dato
25. mars kl. 18:30
Til dato
27. mars kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Familietur
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
721
Dette arrangementet er over!

Bli med på vintertur til Alexander Grieghytten for barn 7 til 12 år. Det blir skileik, aking og snøhulebygging.

Vi drar til storstilte Bergsdalen, for leik i snøen, aking og hyttekos. Vi overnatter på Alexander Grieghytten og koser oss med uteaktiviteter med og uten ski. Det blir aking, snøhulegraving og lunsjkos rundt bålet.

Oppmøtested: Parkeringsplassen til Alexander Grieg, noen 100 meter nedenfor hytten, i Bergsdalsvegen. Deltakerne går opp mot hytten. 
Oppmøtetid:  Fredag 25. marsklokken 18:30

Hjemreise: Søndag ca.kl.13.00 

Alder: Familietur med barn i alderen 7-12 år

Turbeskrivelse

Fredag: Vi møtes på parkeringsplassen nedenfor hytten og går sammen opp til hytten. Det er mørkt, så en må ha på hodelykt og ski. Feller kan være lurt om en har det. Kveldsmat som en har med selv når vi kommer opp til hytten.  

Lørdag: Vi er ute og har kjekke aktiviteter; aking, ski og leik i snøen rundt hytta. Vi prøver å være mest mulig ute. Til middag lager vi hjemmelaget pizza.

Søndag: Frokost, og leik utenfor hytta i snøen. Felles utvask av hytten. Etterpå griller vi pølser på bålet før retur til byen.

Mat: Ta med kveldsmat til fredag, samt frokost til lørdag og søndag. Ta også med egne lunsj til lørdag, samt eventuelt snacks. Måltider som er inkuldert er middag lørdag og lunsj søndag.
Du kan ikke kjøpe mat på hytten, så all mat må tas med. 

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Turledere tar kontakt i forkan med mer informasjon.

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen sentrum eller Bua på Laksevåg

Pris:
Medlemspris for barn (8-12 år) kr. 250,- og voksen kr. 850,-
Ikke-medlemspris for barn (8-12 år) kr. 390,- og voksen kr. 1450,-.
Ikke medlem? Bli medlem her
Prisen inkluderer 2 overnattinger, 1 middag, 1 lunsj og fellesutstyr og turledelse.

Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Vilkår: Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Kart: Turkart: ”Kvamskogen og Bergsdalen” 1: 50 000. Kartet og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 10 eller send epost: bht@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Gitte Doksrød
  • Lisa Garcia-Solheim