Reflekstur i novembermørket med Turboklubben i Arna

Fellestur

Dato
30. november 2021 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
7918
Dette arrangementet er over!

Bli med på reflekstur i novembermørket tirsdag 30. november

Ta med lommelykten og bli med Arna turboklubb på å lete etter reflekser i Rambergsvegen.

Vi møtes på parkeringsplassen og sier hei, før vi følger refleksene bort til gapahuken i Rambergsvegen (den som ligger ovenfor Teigane). Dette er en overkommelig tur også for små bein.

Ved gapahuken koser vi oss med kveldsmaten sammen og fyrer opp bålet for kos. Ta med varm drikke og noe godt å spise, og gjerne en kubbe til bålet. 

Oppmøtested: parkeringsplassen i Stølsvegen, ved starten av Rambergsvegen

Oppmøtetid: 17.30

Turleder: Kristin (tlf. 454 49 709)

Utstyr: Hodelykt/lommelykt, sitteunderlag og klær etter været.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på email!

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet.

Det er ingen anledning til deltakelse for personer som: - Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har symptomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares). - Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Turboklubben i Arna

Turboklubben i Arna er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT). Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Meld deg inn i vår Facebook-gruppe. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 15 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også! Se oversikt over våre Turboklubber her

Reflekstur i novembermørket med Turboklubben i Arna

Bli med på reflekstur i novembermørket tirsdag 30. november Ta med lommelykten og bli med Arna turboklubb på å lete etter reflekser i Rambergsvegen. Vi møtes på parkeringsplassen og sier ...

Kontaktinformasjon:

  • Krsitin Aadland