DNT ung - Padlekurs med miniekspedisjon 13-15 år

Kurs

Fra dato
7. mars kl. 16:45
Til dato
10. april
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Padleskole, Bergen, Kajakkurs, Padletur, Dntung, Ungdom
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag , Ronny God-tur
Turområde
Vestlandet
Turkode
510
Dette arrangementet er over!

DNT ung, i samarbeid med God Tur, inviterer til padlekurs, med en miniekspedisjon som avslutning, for ungdomar 13-15 år. Bli med på en spennende reise der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, lærer masse padletriks, og bruker det du har lært på en miniekspedisjon som avslutning! 

Denne høsten kan du få god innføring i padling. Det blir 6 treningsettermiddager, så avsluttes kurset med en miniekspedisjon. Slik vil man få muligheten til å bli introdusert for padling i alle typer kajakker, utvikle seg over tid, bli trygg i kajakken og kose seg med en morsom aktivitet sammen med God Tur sine dyktige instruktører. 

Hovedinstruktør - Ronny (nr. 91 68 71 69)

Kursdager:

Mandag 7. mars 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Mandag 14. mars kl. 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Mandag 21. mars kl. 16:45-19:00

Mandag 28. mars 16:45-19:00

Mandag 4. april kl. 16:45-19:00

Fredag 8. april til søndag 10. april kl. (....) Padleekspedisjon med overnatting
 

Oppmøte: 16:45. Kurset varer til ca. kl. 19:00. Samme tidspunkt og oppmøtested de to første gangene, etter det blir det oppmøtested etter avtale. 

Påmelding: For ungdom 13-15 år, uten foreldre (foreldre kan gå tur i område eller komme tilbake å hente etter aktiviteten. Når du melder deg på, melder du deg på alle dager- hele kurset, med ekspedisjon. Du skal få en bekreftelse på mail. Obs på å fullføre hele påmeldingen, med bekreftelse til slutt.

Bekledning: Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte. Ta også med drikke.

Miniekspedisjon 8.-10. april 

Som avslutning på padleskolen drar vi på en miniekspedisjon. Det blir en kajakktur med overnatting i telt. Vi lager mat på primus, lager bål og koser oss på tur!
Her får deltakerne brukt kunnskapen de har tilegnet seg i løpet av padleskolen. 

Pakkeliste: Dere vil få tilsendt en egen pakkeliste for miniekspedisjonen. 

Pris: Medlemspris for ungdom kr. 3 100,- Prisen inkluderer instruksjon, leie av alt nødvendig utstyr, utstyr og overnatting under miniekspedisjon og middag på lørdag under miniekspedisjon. Transport ordner deltakerne selv med. Merk at du  ha eget medlemsskap i Bergen og Hordaland Turlag/DNT for å delta på kurset.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på.
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål?  Ta kontakt med bht@dnt.no eller 55335810

Kontaktinformasjon: