Alpin nyttårssamling i Hemsedal

Arrangement

Fra dato
27. desember kl. 08:00
Til dato
1. januar 2023
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
849

Hemsedal er kjent for stabile vintre med både snø og gode isklatreforhold tidlig på vinteren. Så hvorfor ikke bli med og bruke nyttårshelgen til ski, isklatring eller alpinklatring kombinert med sosiale kvelder med god mat?

Turbeskrivelse

Vi reiser fra Bergen med privatbiler. Gi beskjed ved påmelding om du kan stille med bil.

Dagene går med til toppturer på ski, isklatring i Golsjuvet eller en av de mange fossene i Hemsedal, eller til alpin vinterklatring i området rundt Skogshorn.
På kveldene blir det felles middager og planlegging av neste dags aktiviteter.

Det blir ingen kursing eller formell turledelse på samlingen, men en av dagene blir det klatring i Golsjuvet der alle som vil kan være med å prøve isklatring på topptau, det er også mulig å få låne utstyr denne dagen.

Ellers så avtaler vi aktiviteter kvelden i forveien, så du trenger ikke klatre-/turpartner på forhånd for å bli med på samlingen. Du må ha eget utstyr til de ulike aktivitetene.

Mat: Inkludert i prisen er felles middag alle dager, med pinnekjøtt på nyttårsaften, og alle hjelper til med matlagingen. Den øvrige maten må du ordne selv.


Utstyr: Ta med utstyr til de aktivitetene du ønsker å holde på med. I tillegg eget sengetøy og håndklær til bruk i leiligheten. Se utstyrsliste for vinteren

Vilkår: Les generelle vilkår. Prisen inkluderer overnatting i hytte fire dager og middag alle dager. Utgifter til annen mat og samkjøring med privatbiler kommer i tillegg. 

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. 
 

Medlemskap i DNT: På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55335810. Turkoordinator for denne samlingen er Stig Anton Hordvik (stig.hordvik@gmail.com).