Programslipp på Sandvikshytten 

DNT fjellsport Bergen inviterer til programslipp for høstens turer på Sandvikshytten tirsdag 11.juni kl.18:30.

Programslipp for høsten 2019

Bli med på programslipp for høstens fjellsportturer tirsdag 11. juni på Sandvikshytten! Arrangementet starter kl. 18:30. Her vil det bli presentasjon av turprogrammet fra august til desember ved styret og turledere. Det bli en sosial samling med noe å bite i, og det er fullt mulig å ta med det man selv ønsker å drikke.

Natt til 12.juni kl.00:00 slippes turene på nett for påmelding HER :)

En rekke spennende turer og samlinger vil bli presentert på Sandvikshytten denne kvelden! Her en liten smakebit på to av dem:

Fårikål og sure lår: Løpetur i Stølsheimen #2 16.–18. august

Denne helgen tilbyr vi Stølsheimen på sitt beste, i en litt annerledes vri med både løpesko, fårikål og GPS. Lørdagen legger vi opp som løpetur til nærliggende topper, vel tilbake til hytten blir det bading mens vi venter på at middagen skal bli klar. Søndagen blir tempoet noe lavere, men dette kompenserer vi med en lengre tur utenfor merket løype til Grøndalsfjellet (1375 moh./primærfaktor 405 meter), før vi fortsetter videre til Bjergane og bilene. 

Sensommerpadling i Aurland 30. august—1. september
Vi håper på fint vær og deilig badetemperatur i Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Turen denne helgen blir en kombinert padle- og fjelltur med fokus på å nyte naturen mens vi får jobbet med padlemuskulaturen. 

Vel møtt på Sandvikshytten!  Her finner du link til kart.

Meld din interesse for dette arrangementet på Facebook her :)

Skrevet av Einar Sleire 7. juni 2019